International Students Office

Fen Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Akademik Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul mektupları- graduate school of natural sciences the list of acceptance letters

AD/SOYAD- NAME/SURNAME PROGRAM  TÜRKÇE YETERLİLİK SINAVI/TURKISH PROFICIENCY EXAM KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
1 ABDUL JAMİL FIQHEE ÇEVRE MÜH./ ENVIRONMENTAL ENG.  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
2 ELVIN QURBANOV ÇEVRE MÜH./ ENVIRONMENTAL ENG.  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
3 NARGIZ-HAMIDOVA ÇEVRE MÜH./ ENVIRONMENTAL ENG.  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
4 HOUSINE-BABAOUSMAIL KİMYA/CHEMISTERY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
5 MATIN-SAMATLI KİMYA/CHEMISTERY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
6 OSAMAH-MOHAMMED-HUSSEIN KİMYA/CHEMISTERY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
7 SAMER-OBAID-HASAN KİMYA/CHEMISTERY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
8 SONA-ALIYEVA KİMYA/CHEMISTERY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
9 AZER-ISMAILZADE MÜHENDİSLİK YÖNET./ENGINEERING MANAG.  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
10 KANAN MIRZAYEV MÜHENDİSLİK YÖNET./ENGINEERING MANAG.  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
11 NASIR HASANOV MÜHENDİSLİK YÖNET./ENGINEERING MANAG.  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
12 SERHAT-HATIPOGLU MÜHENDİSLİK YÖNET./ENGINEERING MANAG.  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
13 VAGIF-MAMMADZADA MÜHENDİSLİK YÖNET./ENGINEERING MANAG.  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
14 AHMAD-HUSEYIN FİZİK/PHYSIC  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
15 ESMATULLAH-TOGHAN FİZİK/PHYSIC  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
16 ABDULLAZIZ-SAIF BİYOLOJY/BIOLOGY   KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
17 ABDULSALAM-REDHWAN BİYOLOJY/BIOLOGY   KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
18 BASHIM-ILLIYEV BİYOLOJY/BIOLOGY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
19 MURAD-karim-mohammed BİYOLOJY/BIOLOGY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
20 SAMIM ABBAS HUSSEIN BİYOLOJY/BIOLOGY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
21 ZAHRAA-ABDULKAREEM-NASHOOR BİYOLOJY/BIOLOGY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
22 AHMED ABBAS MAHMOOD BİYOLOJY/BIOLOGY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
23 diaa-eddin-domani BİYO-TEKNOLOJİ/BIO TECNOLOGY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
24 MOHAMMED-munir-shamsan BİYO-TEKNOLOJİ/BIO TECNOLOGY   KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
25 nour-kielani BİYO-TEKNOLOJİ/BIO TECNOLOGY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
26 RAJAA-umran-mosa BİYO-TEKNOLOJİ/BIO TECNOLOGY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.
27 RASHİD-mohsin-alwan BİYO-TEKNOLOJİ/BIO TECNOLOGY  APPLICANT MUST TAKE TURKISH PROFICINCY EXAM  KABUL MEK. ACCEPTANCE LET.

AD SOYAD/NAME SURNAME PROGRAM TURKISH PROFICIENCY EXAM  KABUL MEKTUBU/ACCEPTANCE LETTER
ELCHİN ABDULLAYEV İNSAAT MUH./CIVIL ENG. NOT STATED  KABUL MEKTUBU/ACCEPTANCE LETTER
WALLAA  SHİNNO İNSAAT MUH./CIVIL ENG. NOT STATED  KABUL MEKTUBU/ACCEPTANCE LETTER
BİSMELLAH FAİZİ İNSAAT MUH./CIVIL ENG. NOT STATED  KABUL MEKTUBU/ACCEPTANCE LETTER